Unicafe - chuť a vôňa tých najlahodnejších jedál

UNICAFE ako jediná reštaurácia v Nitre, ponúka svojim zákazníkom vysokokvalitnú odrodu kávy Pellini.

(Zdroj: TOMÁŠ HOLÚBEK)

Unicafe – v tomto jedinom slove, ktoré reprezentuje názov reštaurácie, sa snúbia chuť a vôňa tých najlahodnejších jedál, oslovujúce širokú masu ľudí už celé tri roky. Na jej samotnom začiatku boli obavy, či si reštaurácia získa svoju klientelu, vzhľadom na netradičnosť jej lokácie. Ukázalo sa však, že novovzniknutá prevádzka si našla svojich priaznivcov a ich počet sa neustále zvyšuje. Pozitívne k tomu prispieva aj bezplatná možnosť parkovania pre zákazníkov reštaurácie. Neodmysliteľnou súčasťou reštaurácie je aj tým kuchárov a ostatného personálu, pod gesciou šéfkuchára Richarda Sýkoru, ktorý starostlivo navrhuje a pripravuje pokrmy zo všetkých kútov sveta, aby aj lokálny konzument mal príležitosť spoznať gurmánske špeciality, na ktorých si pochutnávajú návštevníci v talianskych, nemeckých alebo severských top reštauráciách. Veľkú popularitu zaznamenali mesačné akcie, ktoré ponúkajú návštevníkom reštaurácie UNICAFE extra špecialitu, ktorá nie je súčasťou A la Carte . Zákazníci tak majú možnosť sa na chvíľu virtuálne presunúť do japonskej alebo bavorskej reštaurácie a zakúsiť gastronomický zážitok miestnych jedál. Navyše, reštaurácia UNICAFE je jedinečná v tom, že ponúka svojim zákazníkom jedlá z diviny – daniela, jeleňa alebo diviaka – pripravené v rôznych variáciách, či už na spôsob ragú alebo steaku. Všetky spomínané delikatesy sú súčasťou jedálneho lístka, A la Carte, ktorý sa obnovuje dvakrát za rok.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

K celkovému umocneniu jedinečnej chuti neodmysliteľne patrí aj káva. UNICAFE ako jediná reštaurácia v Nitre, ponúka svojim zákazníkom vysokokvalitnú odrodu kávy Pellini, pozostávajúca zo zmesy 75 % arabica a 25 % robusta, od talianskeho výrobcu, ktorého začiatky siahajú až do roku 1922. Nedá sa neopomenúť aj výber dezertov. Tak ako k Angličanom patrí čaj o piatej, Slováci si kávu bez dezertu nevedia ani predstaviť. Samozrejme, že aj v tomto prípade sa zákazníci reštaurácie môžu tešiť na domácu produkciu, bez prítomnosti akýchkoľvek margarínov, len s použitím čerstvých ingrediencií.

Novinkou reštaurácie UNICAFE je Galéria, jedinečné priestory pre tých, ktorí si svoju lahodnú šálku kávy nevedia predstaviť bez cigarety alebo cigary. Vyznávači tohto spojenia sa môžu usadiť v Galérii na pohodlných sedačkách, ktoré sú sústredené do dvoch separátnych boxov zabezpečujúce osobité súkromie svojím dispozičným riešením.

SkryťVypnúť reklamu

Samozrejme, že nezabúdame ani na budúcich novomanželov, ktorí si plánujú svoj veľký deň D. Personál reštaurácie UNICAFE bol už niekoľkokrát svedkom veľkolepých svadobných osláv šťastných párov. Reštaurácia je kapacitne pripravená privítať až 70 hostí. Personál Vám s ochotou pomôže pripraviť menu s niekoľkými chodmi tak, aby vyjadrovali Vašu osobitú jedinečnosť.

Ďalšou novinkou reštaurácie je aj pizzéria, v ktorej sa pripravujú pizza jedlá, podľa tradičných talianskych receptúr.

Pizza – odkiaľ k nám prišla a prečo je tak nenahraditeľná? Pizza, ktorú si majú možnosť vychutnávať zákazníci v našej reštaurácii, pochádza z regiónu Neapol. K jej lahodnej chuti prispieva aj fakt, že majster pizze ju týmto spôsobom pripravoval práve v meste jej vzniku viac ako 12 rokov a podľa starých receptúr. Aj keď pizza ako pokrm prešiel niekoľkými úpravami v receptúre v priebehu posledných dekád, v našej reštaurácii sa denne stretávame s novými hosťami, ktorých sme presvedčili o kvalite a dobrej chuti pôvodnej receptúry.

SkryťVypnúť reklamu

Franklin Delano Roosevelt raz povedal: „Jedinej veci, ktorej by sme sa mali obávať, je nedostatok pizze.“ Prišiel čas, aby ste si aj Vy vychutnali pôvodnú neapolskú receptúru, ktorú si exkluzívne môžete objednať len v našej reštaurácii. Výber ostatných ingrediencií je už len vo Vašej kompetencii.

Prajeme Vám dobrú chuť!


FOTO - TOMÁŠ HOLÚBEK



FOTO - TOMÁŠ HOLÚBEK

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Nitra

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Čo bude toto leto in?
  2. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  5. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  6. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Kam smerujú peniaze bohatých?
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 138
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 811
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 161
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 684
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 232
  6. Kam smerujú peniaze bohatých? 3 085
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 063
  8. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 2 991
  1. Asociácia dôchodkových správcovských spoločností: Starnutie populácie je tiché, ale rýchle. Ako investovať do sveta, kde starneme
  2. Ľuboš Vodička: Prírodovedné múzeum Viedeň, krása nielen dinosauria
  3. Jan Pražák: Jak byla Maruška za zlodějku
  4. Adriana Karvaiová: Prečo je také ľahké uveriť konšpiráciám?
  5. Tomas Hlavaty: Slovensko. Krajina budúcnosti.
  6. Elena Antalová: Prečo vzdávajú vďaky len Červenej armáde?
  7. Martin Fronk: Park svätej Anny: Tam, kde spí čas a duša ticho dýcha
  8. Soňa Kallová: Slovenská železničná spoločnosť zvýšila cestovné v Tatrách o 400%. Pri kúpe v pokladni o 500%.
  1. Matej Galo: Tibor Gašpar, ste hluchý, nemý, slepý alebo čo? 28 822
  2. Viktor Pamula: Slovenský zväz ľadovej hanby 16 908
  3. Miroslav Ferkl: Stupnica Ficovej nenávisti 9 631
  4. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka. 8 192
  5. Anna Brawne: Pridrahý Robo, nebolo tých klamstiev už dosť? 7 728
  6. Vlado Jakubkovič: Ukážte rozstrieľané brucho. 7 569
  7. Věra Tepličková: Keď sa bojíš valašky 7 169
  8. Ivan Čáni: Pobavený Fico ako nevinné batoľa. 7 027
  1. INESS: Energetická pomoc – adresnosť v nedohľadne
  2. Věra Tepličková: "I napriek tomu, že ste žena, buďte slušná."
  3. Radko Mačuha: Šmejdi" sa menia. Predražené hrnce nahradili politikou.
  4. Tupou Ceruzou: Pandemická
  5. Radko Mačuha: "Rež a rúbaj do krve po Šimečkovej kotrbe" dokial Fico na Slovensku, pánom nebude.
  6. Věra Tepličková: Keď sa Lojza Hlinu bojí už aj generál
  7. Marcel Rebro: Aká krajina, taký hokej
  8. Tupou Ceruzou: Krížovka
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
  1. Asociácia dôchodkových správcovských spoločností: Starnutie populácie je tiché, ale rýchle. Ako investovať do sveta, kde starneme
  2. Ľuboš Vodička: Prírodovedné múzeum Viedeň, krása nielen dinosauria
  3. Jan Pražák: Jak byla Maruška za zlodějku
  4. Adriana Karvaiová: Prečo je také ľahké uveriť konšpiráciám?
  5. Tomas Hlavaty: Slovensko. Krajina budúcnosti.
  6. Elena Antalová: Prečo vzdávajú vďaky len Červenej armáde?
  7. Martin Fronk: Park svätej Anny: Tam, kde spí čas a duša ticho dýcha
  8. Soňa Kallová: Slovenská železničná spoločnosť zvýšila cestovné v Tatrách o 400%. Pri kúpe v pokladni o 500%.
  1. Matej Galo: Tibor Gašpar, ste hluchý, nemý, slepý alebo čo? 28 822
  2. Viktor Pamula: Slovenský zväz ľadovej hanby 16 908
  3. Miroslav Ferkl: Stupnica Ficovej nenávisti 9 631
  4. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka. 8 192
  5. Anna Brawne: Pridrahý Robo, nebolo tých klamstiev už dosť? 7 728
  6. Vlado Jakubkovič: Ukážte rozstrieľané brucho. 7 569
  7. Věra Tepličková: Keď sa bojíš valašky 7 169
  8. Ivan Čáni: Pobavený Fico ako nevinné batoľa. 7 027
  1. INESS: Energetická pomoc – adresnosť v nedohľadne
  2. Věra Tepličková: "I napriek tomu, že ste žena, buďte slušná."
  3. Radko Mačuha: Šmejdi" sa menia. Predražené hrnce nahradili politikou.
  4. Tupou Ceruzou: Pandemická
  5. Radko Mačuha: "Rež a rúbaj do krve po Šimečkovej kotrbe" dokial Fico na Slovensku, pánom nebude.
  6. Věra Tepličková: Keď sa Lojza Hlinu bojí už aj generál
  7. Marcel Rebro: Aká krajina, taký hokej
  8. Tupou Ceruzou: Krížovka

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu