Jedna z najznámejších nitrianskych krčmičiek posielala v nedeľu popoludní pozitívnu energiu hokejistom do Banskej Bystrice. Fandilo sa, debaty sa raz otáčali k prvým dvom domácim vystúpeniam Nitry s Banskou Bystricou, keď sa začali rysovať kontúry nitrianskeho víťazstva pod Urpínom, už sa rozoberali vyhliadky na postup do vytúženého finále. Čapoval sa Trogár, jemne zakalený a primerane horký, ako má byť, medzi dúškami dobre padli na zahryznutie pivárske špeciality. Oškvarková nátierka nesklame nikdy, pečené kolená už zaženú aj väčší hlad, pri ďalšom stole sa objednávali utopenci aj nakladaný syr. Špecialitou podniku na nedeľný zápas bol však tatarák s prídavkom navyše v podobe mäsového koláča s dressingom Trogár.
Šport má spájať – „Baran“ Lukáš Bambúch a „Trogár“ Martin Wolf.
Krčma U Vlka má svojich pravidelných štamgastov, atmosféru si zamiluje aj príležitostný pivár. Pivo sa tu varí metódou vrchného kvasenia, po uvarení stojí tri týždne v sudoch.
Najstaršia metóda varenia piva sa volá Ale, zaužívaná bola v Anglicku či nemecky hovoriacich krajinách. „Používame iba základné suroviny – pivovarnícku vodu, slad, chmeľ a pivovarnícke kvasnice. Do piva nepridávame žiadne konzervanty a aditíva, pivo u nás má chuť piva,“ predstavuje filozofiu rodinného pivovaru jeho sládek Martin Wolf, ktorý je aj jedným z majiteľov vychyteného podniku, kde vrátili do najkrajšieho mesta tradíciu výroby piva.
Nitrančania sú od nepamäti trogári – zlí chlapci z Nitry. Trogár je aj značka piva, ktoré sa varí v najstaršej rodinnej krčme U Vlka. V rodinnom pivovare varia zlatistý mok najstaršou metódou, akú pozná svet piva. História ani atmosféra sa kúpiť nedajú za žiadne peniaze, U Vlka si naozaj užijete originál starej dobrej krčmy.
U Vlka sa hokejové play off pozerá pravidelne. A nielen to.
V nedeľu sa podával špeciálny mäsový koláč a rovnako chutil aj tradičný tatarák.
Trogár má reklamu v Nitra Aréne, rodinný pivovar podporuje hokej.